Spirekraft

14. - 19. juli
Oven leirsted

For syvende år på rad inviterer Menigheten Spiren til sommer­konferanse på Oven leir i Råde kommune i Østfold lørdag 14. til torsdag 19. juli 2018.

Hovedtaler er Sandeep Poonen, eldste i menigheten New Covenant Christian Fellowship i California, USA. Talene blir tolket til norsk. Sandeep talte også på Spirekraft i 2015. Hans forkynnelse minner stadig om Guds farskjærlighet og inspirer til en full overgivelse til Jesus Kristus som Herre. Temaoverskrift for Spirekraft 2018 blir FÅ DEL I GUDDOMMELIG NATUR.

Vi ser fram til seks rike dager med under­visning og inspirasjon fra Guds ord morgen og kveld. Det blir satt av god tid til sang, bønn og vitnesbyrd i de fleste møtene. Du trenger ikke komme bare for å høre, men for å delta til velsignelse for de andre.

Vi har også god tid til fellesskap, aktiviteteter og avkobling utenom møtene. Oven leir ligger i et naturskjønt område, med gangavstand til to fine badestrender. Det er god plass til volleyball og andre sportsaktiviteter innenfor leirområdet.

Det blir egne barnemøter ca. 1 time ut i formiddagsmøtene og minst én kveldssamling for tenåringer og unge voksne på stranden.

Vi spiser alle måltider i fellesskap.