Dobbel HELAFTEN på Vikeland bedehus i Vennesla

13. - 14. oktober
Vikeland Bedehus, Vennesla

Nitti 10 har gleden av å invitere til DOBBEL Helaften på Vikeland bedehus i Vennesla fredag 13. og lørdag 14. oktober! Her blir herlig sang &musikk, sterke livshistorier og 3 serveringer hver kveld!

Vi får besøk av Landeskogen Rehabiliteringssenter fra Grendi i Bygland sammen med Egil Oseberg og Jan Erik Solvang m.fl. Herfra kommer mange herlige gutter som har sterke livshistorier å dele. De synger og spiller med stor innlevelse!

Ole Gustav Johnsen var en av finalistene i TV2 «X-faktor». Ole Gustav er en kar som virkelig bergtar og begeistrer! Ole Gustav skal ha konsert m/band.

Aleksandra Osmundsen fra Vennesla er en ung kvinne med en fantastisk stemme, og har gjestet Helaften ved flere tidligere anledninger!

Oddvar Høgevoll har i en årrekke reist som sangevangelist rundt omkring i Norge, og han er fortsatt like aktiv! Oddvar kommer til Vikeland Bedehus i Vennesla!

Jan Aage Tesdal har vært misjonær i Albania i flere år. Han er nå altmuligmann i Filadelfia Vennesla. Han er en flott forkynner og dyktig sanger. Vi gleder oss til å høre Jan Aage betjene oss med sang denne helgen.

Ruben Høynes er vår faste tekniker både på Helaftenarrangementene og under innspillingen av radioprogramserien DETTE ER MITT LIV. Tidligere var Ruben en gutt som drev med handel av narkotika, noe som han også selv brukte. Nå har Ruben fått billappen, 100 % fast jobb og er en stor ressurs for sine omgivelser. Ruben deler sin historie på Helaften!

Da ODDVAR TØNNESSEN tok imot Jesus som sin frelser var opplevelsen så sterk at han gråt i 3 dager. Historien får du på Helaften!

Alle er velkommen til å delta i bønn begge dager kl. 17.00. Fredag er det Tormod Berglihn som leder bønnesamlingen. Lørdag er det Marit Reinertsen som leder. I løpet av kvelden blir det også mulighet for samtale og forbønn for de som ønsker det.

Som vanlig blir det servering av deilig mat. Vi starter med gratis kaffe og is fra kl. 18.30. I pausen blir det varm mat (Denne tar vi litt betaling for slik at våre utgifter kan bli dekket). Begge kveldene avsluttes med heimebagst og kaffe! Salg av mineralvann, bøker og flotte interiørartikler!

På Helaften dukker det alltid opp en del helt nye ansikter, noe vi synes er spesielt gledelig. Inviter gjerne med deg noen så sees vi på Helaften på Vikeland Bedehus i Vennesla.

Om du trenger hjelp til å finne overnatting, kontakt oss på telefon: 901 73 193