Planlegg fritiden med Stevneguiden.no

Hele Kristen-Norges GRATIS oppslagstavle.
For møter, konferanser og stevner. Hvor som helst, hele året.

Kretsårsmøte for Kristen Muslimmisjon Møre og Romsdal

Sørheim, Averøya

Kretsårsmøte for Møre og Romsdal krets av Kristen Muslimmisjon vert halde på Sørheim leirstad på Averøy 06. april 2019. Eivind Flå er hovudtalar, Vi møtest kl 1130. Bibeltime kl 1230, årsmøte kl 1400, misjonstime kl 1600 og kveldsmøte kl 1900. På kveldsmøtet syng Romsdalskameratene.

Ethiopian and Eritrean Evangelical Churches Fellowship in Norway

Max 2 timer kjøring fra Oslo

Vi letter etter et konferansested for 400 personer nær Oslo, maksimalt 2 timers kjøring til påske 2019 (18-21 april) med full innkvartering

Evangelistens Bibelkonferanse

Evangelistens Bibelkonferanse

Framnse KVS ved Norheimsund i Hardanger

Evangelistens bibelkonferanse 2019
Ferieplaner? Påmelding til bibelkonferansen er i gang.
Bibelkonferansen 2019 er fra 2.-7.juli på Framnes Kristne Videregåande skule ved Norheimsund i Hardanger. Evangelistens utgivere er talere og ledere. Utgiverne av Bladet Evangelisten Johnn Hardang, Eivind Flå, Edvard Foss, Sigmund Måge, Håkon C. Hartvedt og Kurt Urhaug er talere og ledere. I ungdoms og Tween er Erlend Hardang, Kristoffer Algrøy og Karoline Romarheim m fl.med! Tema: «Jesus er livet for meg». Av program er det bibelundervisning, hageselskap, misjonssamling, Frilufts samling i Norheimsund, bading, grilling og båtliv. Skolen har egen basseng, men hele området er en sommerperle i Hardanger!Det er opplegg for hele familien! Info/påmelding: tlf 38 02 63 57. Mail: post@evangelisten.no. Sms 91 33 40 79.

CampKvitsund

Kvitsund Gymnas, Kviteseid

Bibelcamp for alle aldre i nydelige omgivelser. Velkommen til møter, aktiviteter og rolige dager, med Jesus i sentrum. Arrangementet er gratis, alle er velkomne.

Mer info om arrangementet og overnatting på nettsiden.

Valldalstevnet

Tafjord Barneskule

Sommersteve med mange gode forkynnere og sangere.